30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Η εταιρεία Κοσόγλου Α.Ε δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, έργων υποδομής και οδοποιίας.

Επίσης δραστηριοποιείται στο χώρο αγοραπωλησίας των χωματουργικών μηχανημάτων ενώ έχει μεσολαβήσει για την αντικατάσταση ή πώληση μεταχειρισμένων βαρέων μηχανημάτων για πάνω από 30 χρόνια. Η εταιρεία μας διαθέτει πλήθος συνεργατών και πολύ μεγάλο δίκτυο στο χώρο των βαρέων οχημάτων.

Η εταιρεία Κοσόγλου Α.Ε. δραστηριοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο χώρο της Διαχείρισης Ακινήτων και αναλαμβάνει πάση φύσεως επαγγελματική συμφωνία που αφορά το Ακίνητό σας είτε αυτό είναι οικόπεδο είτε γεωτεμάχιο εντός ή εκτός σχεδίου. Πώληση, Ενοικίαση, Μίσθωση οποιοδήποτε ακινήτου ανεξαρτήτου θέσης ή συντελεστή δόμησης και μπορεί προαιρετικά να εμπεριέχει και κτίσματα με χρήση κατοικίας, τουριστική ή ξενοδοχειακή εγκατάσταση.

ΣΤΟΛΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΟΣΟΓΛΟΥ Α.Ε.

Στόλος Μηχανιμάτων

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Η Κοσόγλου Α.Ε. εξοπλίζεται σε προσωπικό και στόλο μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων με στόχο την προσφορά έργου και κατ΄ επέκταση συμμετοχή σε μεγάλα έργα υποδομής όχι απλά εντός του Ν. Ηρακλείου αλλά σε ευρύτερο επίπεδο Περιφέρειας.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα μετακίνησης σε εθνικό επίπεδο ή ακόμη και στο Εξωτερικό καθώς υπάρχει δίκτυο συνεργατών αλλά και θυγατρικές εταιρίες με βάση τη Βουλγαρία, τη Γερμανία και την Κύπρο.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ

Η Εταιρεία ΚΟΣΟΓΛΟΥ Α.Ε. στελεχώνεται από πτυχιούχους συνεργάτες με εμπειρία επί του έργου και εγγυάται για την τεκμηριωμένη γνώση αλλά και κατοχή των σχετικών αδειών και πτυχίων για όλα τα άτομα που αποτελούν το προσωπικό της.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

  • Μαυράκης Στυλιανός, πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ .
  • Μαυράκης Αλέξανδρος, πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ.
  • Γρηγόριος και Κωνσταντίνος Αγγελάκης, λογιστική εταιρεία.
  • Κορμάζος Απόστολος, πτυχιούχος Εργοδηγός/Σχεδιαστής Μηχανολογικού Σχεδίου με ειδικότητα στην επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων έργου.
  • Κοσόγλου Εμμανουήλ, πτυχιούχος Μηχανοδηγός/Χειριστής Μηχανημάτων Εκτέλεσης Τεχνικών Έργων.
  • Λοιποί Οδηγοί, Χειριστές και βοηθητικό Προσωπικό.